Sunday, 5 August 2012

JERAWAT BATU KECUT DGN SABUN GARAM BULUH

Salam Nuzul Al-Quran....ari ni Sis Rose nak share dgn u all testimoni terbaru tentang sabun MARINE ESSENCE BEAUTY BAR ataupun SABUN GARAM BULUH....wangi tau sabun ni....kalau u all nak tau nurul ni sian tau muka dia jerawat batu di dahi, pipi boleh kata seluruh muka la...pastu dia try pakai masker garam buluh n sabun garam buluh...Alhamdulillah jerawat kecut...parut pun mulai pudar...seronok sgt dpt bantu selesaikan masalah dia...Sis Rose bisnes ni bukan sekadar utk mencari rezeki tetapi pada masa yg sama dapat membantu menyelesaikan masalah org lain...org lain happy kan ke baik tu....




u all bacala luahan hati nurul pada sis rose

kalau x nampak u all leh "like"


ni la dia MARINE ESSENCE BEAUTY BAR


SABUN GARAM BULUH

Sape ada jerawat baik order cepat...u all x kan menyesal...

HOTLINE

Sis Rose

013-3361043

No comments:

Post a Comment

Post a Comment