Monday, 31 December 2012

Selamat tahun baru 2013..Imbas kembali 2012

Salam semua....Lagi beberapa jam kita akan menyambut tahun baru 2013...tinggallah 2012 dgn segala kenangan pahit dan manis utk dikenang...Untuk anda semua, apakah yg anda capai utk diri sendiri dan keluarga thn 2012....Bagi Sis Rose banyak kenangan pahit dan manisutk dikenang dan akan tersimpan di lipatan sejarah diri Sis Rose sepanjang 2012.


Tahun 2012 membawa seribu kenangan manis dan pahit sepanjang menjadi usahawan bersama Hai-O. 2 kali naik pentas, melancong secara percuma VVIP FREE TRIP ke Vietnam, mendapat ramai kwan baru, menghadiri seminar2 motivasi utk meningkatkan minda positif dan keyakinan diri, mengaut ilmu dari Dr Azizan Pakar motivasi kejayaan No 1 Asia, kaut ilmu dari Bryan Gan Pakar pemasaran Internet dan facebook No 1 Malaysia, bersama2 rakan perniagaan membina International Business Club Putra Heights (P10)... Walaupun ada di kalangan kawan2 yg memandang rendah dan negatif, yg mencemuh, mengutuk, mengata di belakang, walaupun di depan manis pijak semut pun x mati...Sis Rose maafkan mereka. Kerana mereka x faham apa niat dan keinginan Sis Rose di dalam perniagaan ini.

Apa-apa pun Sis Rose bangga dengan pencapaian utk rekod diri Sis Rose dalam perniagaan ini. Bayangkan dalam masa setahun Sis Rose dah mencapai pangkat Diamond Sales Manger.Itu suatu pencapaian yg hebat bagi diri Sis Rose sbb hanya part time shj buat biz ni.Daripada bzi ini juga Sis Rose berjaya membina keyakinan diri, bercakap di depan org ramai, menjadi Cikgu pulak utk cyber Class di biz centre sendiri, mendapat ramai kawan2 di kalangan jutawan dan berkongsi ilmu dgn mereka. Masalah kewangan juga berubah menjadi bebas kewangan. Tatkala kawan2 sedang mengalami "kekeringan di tgh bulan" tetapi Sis Rose masih ada income di tgh2 bulan...Manisnya journey ini yg hanya insan2 yg melaluinya sahaja yg dapat merasainya...Saksikan peristiwa2 yg berlaku sepanjang 2012 dalam hidup Sis Rose.


Mendapat Anugerah SM 2012

Dapat melancong secara percuma VVIP FREE TRIP ke VIETNAM pada 18/3/2012
Diamond Nite Seminar2 yg Sis Rose hadiri


Belajar ilmu produk di companyNAIK PENTAS LAGI ANUGERAH SSM 2012

Menimba ilmu Perniagaan melalui internet dan Facebook bersama Pakar Pemasaran Internet & Facebook No 1 Malaysia 
Mr Bryan Gan


Banyak lagi yg x upload...hehehhe..inilah perjalanan sepanjang 2012...

2013....Harapan baru, Sinar Baru dan Berani Berimpian...In Shaa Allah Yakin rezeki Allah.

No comments:

Post a Comment